Κατάθεση ψυχής από ένα… λιοντάρι των γηπέδων (Video)

Παναγιώτης Κελεσίδης:  Το λιοντάρι του Θρύλου  - Σύρος - Κατάθεση ψυχής από ένα… λιοντάρι των γηπέδων

Παναγιώτης Κελεσίδης:  Το λιοντάρι του Θρύλου 

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Παναγιώτης Κελεσίδης παρουσίασε το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σύρου.

του Σταμάτη Καλυμιώτη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, μίλησε για της πορεία του από τις αλάνες των Σερρών όπου γεννήθηκε, μέχρι τις ένδοξες στιγμές που έζησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO 1

Ξεδίπλωσε πτυχές του χαρακτήρα του και αποκάλυψε την ξεχωριστή σχέση που υπάρχει ακόμα με τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι όπως ο ίδιος είπε εξακολουθούν να τον λατρεύουν σαν να παίζει ακόμα…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO 2

Νονός της εκδήλωσης για την οποία βοήθησε τα μέγιστα στην πραγματοποίησή της, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ήταν ένας Συριανός, επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Μανώλης Βαμβακούσης, ο οποίος στον χαιρετισμό  του εξήρε τον χαρακτήρα του Κελεσίδη και τον χαρακτήρισε ως το καλύτερο παιδί!

Παρών στην εκδήλωση ήταν ένας ακόμα παλαίμαχος του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Μπονόβας, που μίλησε επίσης με πολύ θερμά λόγια για την αξία και το ήθος του Κελεσίδη.

Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Σύρου Ερμούπολης Μάριος Βουτσίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Δαδάος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης και ο πρώην Νομάρχης Δημήτρης Μπάιλας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προβολή βίντεο με φάσεις από παιχνίδια της εποχής που αγωνιζόταν ο Παναγιώτης Κελεσίδης.