Έδειξαν «Κόκκινη κάρτα στη βία»

Αθλητικός Όμιλος Σύρου
Του Αντώνη Σολάρη

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Κόκκινη κάρτα στη βία», που οργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σύρου.

Τον Συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δικηγόρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Α.Ο Σύρου Έλενα Καρύγιαννη.

Στην εκδήλωση μίλησαν κατά σειρά ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο δικηγόρος – Αναπληρωτής καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Στυλιανός
Παπαγεωργίου – Γονατάς, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου Ολυμπία Λαμπροπούλου, η δικηγόρος Θεοδώρα Καρτάνου, ο Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δρ Αθανάσιος Μπάσδρας και τέλος ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητισμού Τομέα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού ΣΦΠ, Διευθυντής Αθλητισμού Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Αντώνη Γλύκα, ενώ μηνύματα έστειλαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Βουλευτής Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος. Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάκης Δαδάος.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Προέδρου της Άνω Μερά Μυκόνου Νικολάου Σαντοριναίου, ο οποίος ήλθε αποκλειστικά και μόνο για να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.