Καταγγέλλει διαιτητικές αποφάσεις ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου (Video)

Καταγγέλλει διαιτητικές αποφάσεις ο Α.Ο. Φοίνικα Σύρου - Σύρος - Ερμούπολη - Κάνει λόγο για αδικία εις βάρος του στον αγώνα με τον Κύζικο Νέας Περάμου

Κάνει λόγο για αδικία εις βάρος του στον αγώνα με τον Κύζικο Νέας Περάμου

 

Διαιτητικές αποφάσεις που ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια του "ανθρώπινου λάθους"  και διαμόρφωσαν κατηγορηματικά το αποτέλεσμα, στο ματς Κύζικος Νέας Περάμου – Α.Ο Φοίνικας Σύρου καταγγέλλει το Δ.Σ. της συριανής ομάδας, και προς επίρρωση των ισχυρισμών του παραθέτει και το σχετικό Video με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:

Αξιότιμοι κύριοι

Η ομάδα μας ,σεβόμενη τους φορείς τους χορηγούς τον απλό φίλαθλο κόσμο που την στηρίζουν ,καθώς και την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου,βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει τις διαιτητικές αποφάσεις που απροκάλυπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Κύζικος Νέας Περάμου – Α.Ο Φοίνικας Σύρου.
 
Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αδικηθήκαμε και σε άλλους αγώνες  από διαιτητικές αποφάσεις, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα αυτές ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια του "ανθρώπινου λάθους"  και διαμόρφωσαν κατηγορηματικά το αποτέλεσμα, διότι έγιναν σε καίρια σημεία του.
 
Η διαιτητική ανεπάρκεια από τούς συγκεκριμένους διαιτητές είναι  πρόδηλη στο video που σας παραθέτουμε , η δε ενέργεια του πρώτου διαιτητή στο tie break και ενώ το σκορ είναι 11-9 να δείξει το καθαρό block-out  υπέρ μας, ως μη γενόμενη φάση, ξεπερνάει κάθε όριο κανονισμών ,λογικής, και φαντασίας.
 
Ζητούμε ευγενικά από τους υπευθύνους της Ελληνικής Διαιτησίας να σεβαστούν την προσπάθεια του νησιού μας, όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό Volley.
 
 Στο σχετικό video υπάρχουν οι χαρακτηριστικότερες φάσεις (μεταξύ πολλών) που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ανθρώπινα λάθη ,και ειδικά στο 4οΣέτ.
 
Ανάλυση :1η Φάση καθαρή άμυνα,2η Φάση 1,5μ άουτ, 3η Φάση καθαρή υπέρβαση,4η Φάση(που τελειώνει σετ) μη παράβαση βάση κανονισμού (παρ.11.3.2),5η Φάση στο tie break ασχολίαστη.
 
Με τιμή
Το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ
 
 
Σχετικό Link
http://www.dailymotion.com/video/x5at6zg_vl15kizikos-foinikas-referee-calls_sport