Γενική Συνέλευση των Μελών της Κάριτας Σύρου

Γενική Συνέλευση των Μελών της Κάριτας Σύρου - Βάρη - Κυκλάδες - Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες και τις προοπτικές της για το έτος 2017
Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες και τις προοπτικές της για το έτος 2017

 

Η Κάριτας Σύρου σας προσκαλεί στη Γενική Συνέλευση των Μελών της, που θα πραγματοποιηθεί  στις 15 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα  5.30 μ.μ. στην Αίθουσα του Ιερού Ενοριακού Ναού της Αμιάντου Συλλήψεως της  Θεοτόκου, στη Βάρη.

         Στη Συνέλευση θα γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της Κάριτας Σύρου, καθώς και των Κάριτας των Ενοριών, για το έτος 2016 και θα συζητηθούν διάφορα θέματα γύρω από τις δραστηριότητες της Κάριτας και για τις προοπτικές της για το έτος 2017.

             «Σας προσκαλούμε και στην εκδήλωση της κοπής της Αηβασιλειάτικης πίτας της  Κάριτας που θα γίνει στην ίδια αίθουσα, αμέσως μετά από τη Γενική Συνέλευση.  Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο σχετικό Δ.Τ.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η τέλεση Θείας Λειτουργίας από τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο π. Πέτρο Στεφάνου, στις 4.30 μ.μ. στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Βάρης.  

 

Τα Μέλη της Κάριτας Σύρου

Σας Εύχονται Ολόψυχα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

και με Υγεία και Δύναμη μτο Έτος 2017

 

Δείτε Περισσότερα για Θρησκεία

Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος για την...
Δείτε περισσότερα..

…από τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β


Δείτε περισσότερα..

Με ανέμους εννέα μποφόρ και κύματα που σάρωναν...
Δείτε περισσότερα..

Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις...
Δείτε περισσότερα..

Καθεδρικός Ι.Ν αγίου Νικόλαου


Δείτε περισσότερα..

Σελίδες