Κέα(Τζιά)

Σε έξαρση οι παράνομες οικοδομικές εργασίες  

Σύλληψη πέντε ατόμων στην Κέα  - Σε έξαρση οι παράνομες οικοδομικές εργασίες

Ζητείται η άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Υπουργών σε πλειάδα θεμάτων

9ο Συνέδριο Εμπορικών Συλλόγων Νομού Κυκλάδων - Κέα - Ζητείται η άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Υπουργών σε πλειάδα θεμάτων

9ο Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων

Επίσκεψη Συρμαλένιου - Συρίγου στην Κέα - 9ο Συνέδριο των Εμπορικών Συλλόγων των Κυκλάδων

Το βράδυ της Τρίτης 21-07-2015  συνελήφθησαν στην Κέα από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος τρείς υπήκοοι Ινδίας ηλικίας 34, 39 και 45 ετών, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία εισήλθαν σε κατοικία 35χρονου υπηκόου Πακιστάν, του προξένησαν σωματικές βλάβες με ρόπαλο και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, με αφορμή μεταξύ τους προσωπικές διαφορές. 

Τις πρωινές ώρες  της Δευτέρας 01-06-2015 συνελήφθη στην Κέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας ένας 37χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Άγνωστοι δράστες, μετέβησαν την περασμένη Δευτέρα, 02-03-2015, σε υπαίθριο χώρο, όπου είχαν τοποθετηθεί 250 κυψέλες με μελίσσια, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών και από τέσσερις κυψέλες, αφαίρεσαν 16 πλαίσια που υπήρχαν εντός αυτών, μαζί με τις μέλισσες.

Ακολούθως, έριξαν δηλητήριο σε 115 κυψέλες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η αποικία μελισσών σε κάθε κυψέλη, με το περιεχόμενό τους.

Οι δράστες αναζητούνται

Με επείγον αίτημά τους προς: τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, τον Δήμαρχο Κέας Γιάννη Ευαγγέλου με κοινοποίηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Κέας και τα τοπικά Μ.Μ.Ε., Φορείς της Κέας ζητούν την άμεση λύση του χρονίζοντος προβλήματος του Βιολογικού Καθαρισμού (ΒΙΟ.ΚΑ) του νησιού, κάνοντας σαφές ότι αφενός εγκυμονεί πλέον πλείστα όσα προβλήματα για την υγεία των κατοίκων κι αφετέρου καταρρακώνει την τουριστική εικόνα της Κέας.

 

Σελίδες

Subscribe to Κέα(Τζιά)