Να μείνει αθάνατος (BINTEO)

Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη
του Θεοδόση Δανάμπαση

Ένα όνειρο αρκετών ετών έγινε σήμερα το μεσημέρι πραγματικότητα για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, καθώς έγιναν τα αποκαλυπτήρια της οδού "Στέλιου Καζαντζίδη", η οποία συνδέει τον κεντρικό δρόμο της Αζολίμνου μέχρι την μικρή παραλία που βρίσκεται στο Φηρό Λαγκόνι.

Παρουσία του αντιδημάρχου και προέδρου της Επιτροπής Ονοματοθεσιών του Δήμου Αλέξη Αθανασίου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Δούναβη, του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Μώτου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας του Μάννα Γιάννη Μαραγκού, του κοινοτικού συμβούλου Στυλιανού Τρουμπετάκη, του πρώην νομάρχη Δημήτρη Μπάιλα και του πρώην αντιδημάρχου Ερμούπολης Νίκου Ροσσολάτου, ο π. Αντώνης πραγματοποίησε αγιασμό στο σημείο όπου καταλήγει ο δρόμος, ο οποίος είχε καθαριστεί πλήρως για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Τα αποκαλυπτήρια της οδού έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Πίσσας, ο οποίος ήταν και ο αρχικός εμπνευστής της ιδέας, επισημαίνοντας ότι όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι ο Σύλλογος έχει επίσημη υπόσταση και οντότητα και δραστηριοποιείται κανονικά, επιτελώντας κοινωνικό έργο.

Συντονιστής και οικοδεσπότης της όλης εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευτέρης Μπιρμπίλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα που αποτελούσε στόχο πολλών ετών, τον δήμαρχο για την στήριξη του, το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για την προσφορά των ειδών και τόνισε ότι ο χώρος αυτός από δω και στο εξής θα γίνει στέκι του Συλλόγου, ο οποίος θα φροντίζει για την καθαριότητα της παραλίας και των παρακείμενων χώρων.

Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν όλοι οι προαναφερόμενοι, ευχόμενοι όλοι στον Σύλλογο να εξακολουθεί να προσφέρει το κοινωνικό έργο που προσφέρει μέχρι σήμερα και οι νέοι να θυμούνται ότι πολλά από αυτά που απολαμβάνουν σήμερα, έχουν προηγηθεί ύστερα από προσπάθειες άλλων στο παρελθόν.