Πάρτυ αγάπης για τα μικρά και μεγάλα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Παιδική χαρά Αγίου Ιωάννη Ποσειδωνίας
του Θεοδόση Δανάμπαση

Γεμάτο χαμόγελα και παιδικές φωνές πλημμύρισε σήμερα το απόγευμα ο προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη στην Ποσειδωνία, ύστερα από το κάλεσμα του εφημέριου π. Χριστοφόρου σε παιδιά και γονείς, ώστε να χαρούν τη νέα παιδική χαρά που εξωραϊστηκε μετά από την ευγενική χορηγία του επίτιμου δημότη Κώστα Ιωαννίδη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο π. Χριστοφόρου ευχαρίστησε θερμά τον χωρικό αντιδήμαρχο Αλέξη Αθανασίου και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δημήτρη Νταλαχάνη για την επιμέλεια στο στήσιμο των παιχνιδιών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας, τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χρήστο Καφτηράνη και το τιμ που προετοίμασε τα παιδικά παιχνίδια και δρώμενα, με επικεφαλής την Αργυρούλα Πανούσου, τον Νίκο Κουμαριανό και τον Τάκη Κωνσταντόπουλο.

"Χαρά είναι, είχε πει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, η εκπλήρωση των επιθυμητών, η απόλαυση των ευχαρίστων και η λησμονιά των δυσαρέστων", ανέφερε ο π. Χριστοφόρου, προτού αναλάβουν η αγαπητή κλόουν, η όμορφη νεράιδα και ο συμπαθής Ντακ την διασκέδαση των μικρών παιδιών που κατέκλυσαν τους χώρους του Αγίου Ιωάννη.