Τίμησε τους συνταξιούχους νοσηλευτές-τριες του Γ.Ν. Σύρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιερά Μητρόπολη Σύρου
του Θεοδόση Δανάμπαση

Μέρα τιμής και αναγνώρισης του ευσπλαχνικού έργου που επιτελούν οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, ήταν η σημερινή για την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Φιλαρέτου.

Συγκεκριμένα, με το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού που τελέστηκε παρουσία του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β' στο εορτάζον παρεκκλήσι του Αγίου Φιλαρέτου, εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου (Επισκοπείο), τιμήθηκαν με το ανώτατο βραβείο της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, τον Σταυρό της Οσίας Μεθοδίας, οι συνταξιοδοτηθέντες από το 2010 και μέχρι σήμερα νοσηλευτές και νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους προς τον πάσχοντα και ασθενούντα συνάνθρωπό τους.

Στον επίλογο, μάλιστα, της σεμνής αυτής τελετής, ο κ. Δωρόθεος δεν λησμόνησε να καλέσει όλο τον λαό να συμμετέχει στις εκδηλώσεις τιμής του πολιούχου του Αγίου Νικολάου, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, που θα γίνουν στον Άγιο Νικόλαο των φτωχών στην Άνω Σύρο κα βεβαίως στον μεγαλοπρεπή Άγιο Νικόλαο στην Ερμούπολη (επί τούτου θα δοθεί και ειδική συνέντευξη τύπου σε μερικές μέρες).

Σε λίγη ώρα θα μπορέσετε να δείτε και σε βίντεο τη βράβευση των συνταξιούχων νοσηλευτών-τριών.