Μήλος

Μία 38χρονη ημεδαπή συνελήφθη χτες  βράδυ στη Μήλο καθώς  σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης 7 μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ, για ακάλυπτες επιταγές.

''Η Venus Tps μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην έκθεση μαθητικών εικονικών επιχειρήσεων τον Φεβρουάριο στο εμπορικό κέντρο The Mall στην Αθήνα, συνεχίζει τη δραστηριότητα της και παρουσιάζει τώρα το Milos App, έναν ταξιδιωτικό οδηγό για τη Μήλο για Android κινητά και tablet. 

Συνελήφθη στις 6-4-2015 στη Μήλο, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, ένας 43χρονος υπήκοος Ρουμανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ρύπανση-υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Μετά από παρέμβαση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Κυκλάδες, Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού, και συνεννόηση τόσο με τον αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη όσο και με τη Διοίκηση του ΙΚΑ, παγώνει η πορεία κατάργησης του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στη Μήλο, όπως είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ.

Να λοιπόν που και οι μαθητές μπαίνουν στη διαδικασία να εισχωρήσουν στα ενδότερα του τουρισμού της χώρας μας. 

Επιμέλεια: Θεοδόσης Δανάμπασης

Ο δράστης αφαίρεσε από αποθήκη εργαλεία αξίας 15.000€

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο

 

 

 

Στις 7-3-2015 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μήλου ότι το χρονικό διάστημα από 15-2 έως 7-3-2015 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας ημεδαπού διάφορα εργαλεία.

Διενεργείται έρευνα.

Τη Δευτέρα 8/12 πραγματοποιήθηκε στη Μήλο εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) του ΣΥΡΙΖΑ Μήλου με ομιλητές τον γραμματέα της ΚΕ Δημήτρη Βίτσα και τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο, με θέμα τις κυβερνητικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Σελίδες

Subscribe to Μήλος