Δις στη Σύρο η πρώην Μις Υφήλιος

Δις στη Σύρο η πρώην Μις Υφήλιος - Γρηγόρης Γαλαντής - Έκλεψε την καρδιά της Κορίνας Τσοπέη το νησί

Έκλεψε την καρδιά της Κορίνας Τσοπέη το νησί

 

Στη Σύρο βρέθηκε πριν από μιάμιση εβδομάδα η πρώην μις υφήλιος  Κατερίνα Τσοπέη, δηλώνοντας γοητευμένη και ενθουσιασμένη από το νησί.

του Γιώργου Αλβέρτη

Η επίσκεψή της ωστόσο κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε  η φιλία της αδελφής  της Μπετίνας με τον Συριανό λάτρη των καλλιστείων  και του όμορφου φύλλου Γρηγόρη Γαλαντή, ο οποίος σημειωτέον διατηρεί ένα τεράστιο  με σχετικό με τον χώρο υλικό.

Όπως δηλώνει ο Γρηγόρης  στο «ΛΟΓΟ»  η  γνωριμία του με την Μπετίνα έγινε  στον  Σύνδεσμο Συριανών στην Αθήνα, όπου  το 2008 πραγματοποίησε έκθεση με θέμα την ομορφιά προς τιμήν του αξέχαστου Γιώργου Πρεβελάκη.  

Συνεχίζοντας  εκφράζεται  με τα καλύτερα λόγια για την κα Τσοπέη μη κρύβοντας τη χαρά του που θα συναντηθεί  ξανά μαζί της : «Η Κορίνα , εκτός από την ομορφιά της είναι ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος . Την λατρεύουν  όλοι οι φαν των καλλιστείων ενώ ο φακός  είναι ερωτευμένος μαζί της καθώς είναι ακόμη πανέμορφη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι Μις Υφήλιος δεν βγάνει κάποια απλά επειδή είναι όμορφη, καλλίγραμμη και διαθέτει ωραία μάτια και χαμόγελο. Πρέπει να διαθέτει και μια έντονη προσωπικότητα και μια καλοσύνη, την οποία αυτή η Κορίνα διαθέτει απλόχερα».

Να πούμε κλείνοντας ότι κα Τσοπέη διαμένει μόνιμα στην Αμερική και αυτό το διάστημα με την αδελφή της παραθερίζουν στην Μύκονο. Με παρότρυνση λοιπόν  της Μπετίνας μετέβη στη Σύρο για μια μονοήμερη εκδρομή  (διέμεινε στο ξενοδοχείο ΠΛΠΕΣ) και γοητεύτηκε τόσο ώστε  σήμερα  Παρασκευή 21 Ιουλίου θα μας επισκεφθούν εκ νέου ελπίζοντας να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες από το νησί.