Ξεκίνησε η δίκη για την Πολεοδομία Σύρου

Ξεκίνησε η δίκη για την Πολεοδομία Σύρου - Σύρος - Ερμούπολη - Μετά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο η Δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου

Μετά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο η Δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου 

 

Με πολλαπλά αιτήματα αναβολής της πολύκροτης Δίκης  που αφορά την υπόθεση της πολεοδομίας Σύρου αναφορικά με την αμαρτωλή υπόθεση νομιμοποίησης αυθαιρέτων σε Κυκλαδονήσια και έκδοσης παράτυπων οικοδομικών αδειών , με βασικούς  κατηγορούμενους τους πρώην προϊσταμένους της  Δημήτρη Μπουντούρη  και  Κυριάκο Δικτυόπουλο, ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο της Σύρου.

 των Θεοδόση Δανάμπαση – Γιώργου Αλβέρτη

Ειδικότερα,  οι δικηγόροι  των κατηγορουμένων διατύπωσαν το αίτημα  να διακοπεί η δίκη και να μετατεθεί για το τέλος Μαρτίου,  ισχυριζόμενοι ότι  μέσα στην επόμενη εβδομάδα  πρέπει να παρίστανται και σε άλλες  δίκες εντός των Αθηνών  οι οποίες δεν επιδέχονται αναβολής.

Έπειτα από σύσκεψη του  Προεδρείου του Δικαστηρίου, αποφασίστηκε  να ξεκινήσει σήμερα η δίκη  και έως τις 7:30 μμ που αναχωρεί πλοίο για Αθήνα, να εξεταστούν οι μάρτυρες που έχουν μεταβεί στο νησί από την Αθήνα κατά προτεραιότητα. 

Μετά  το πέρας της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας η δίκη θα διακοπεί και θα συνεχιστεί  στις 27 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια μεγάλη δίκη με σχεδόν 80 μάρτυρες,  η οποία έχει στρέψει πάνω της  τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στη συνέχεια