Ακόμη αναζητείται ο σοβαρός επενδυτής του Νεωρίου!!

Ακόμη αναζητείται ο σοβαρός επενδυτής του Νεωρίου!! - Σύρος - Ερμούπολη -«Πούντο… πούντο το δαχτυλίδι, ψάξτο… ψάξτο, δε θα το βρεις…»

«Πούντο… πούντο το δαχτυλίδι, ψάξτο… ψάξτο, δε θα το βρεις…»

 
Και εκεί που κοντεύαμε να πιστέψουμε ότι έχει βρεθεί σοβαρός επενδυτής να αγοράσει το Νεώριο, κάτι έγινε και χάλασε η σούπα.
 
Σχολιάζει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος
 
Και να πεις ότι δεν διαβεβαίωνε η διοίκησή του τους πάντες πως ο «σοβαρός επενδυτής» δεν είναι μούσι και πως όπου να ‘ναι «θα σκάσει μύτη», διότι και διαβουλεύσεις έχουν γίνει και χαρτιά έχουνε δοθεί εκατέρωθεν με προτάσεις για βελτιώσεις, και «μην ακούτε τις Κασσάνδρες που πάνε να μποϋκοτάρουνε την προσπάθεια που γίνεται».
 
Το μόνο που ζητούσανε από εκείνους που είχανε να πληρωθούνε πάνω από ένα χρόνο ήτανε «λίγη υπομονή».
 
Και όταν η «λίγη υπομονή» εξαντλήθηκε, όλα όσα έλεγαν για τον «επενδυτή φάντασμα», με τους εργαζόμενους να αναρωτούνται «πούντο… πούντο το δαχτυλίδι, ψάξτο… ψάξτο, δε θα το βρεις…», ακούσανε οι έχοντες εξαντλήσει και τα τελευταία αποθέματα από την «λίγη υπομονή» πως πρέπει να κάνουνε «λίγη ακόμα υπομονή», γιατί βρέθηκε άλλος «σοβαρός επενδυτής».
 
Μάλιστα, πάντα κατά τα σενάρια που κυκλοφορούν, αυτή τη φορά δεν είναι από ασιατική χώρα, όπως ο πρώτος, αλλά από την Ιταλία. Να, εδώ, δίπλα μας. Δυο βήματα από την Ελλάδα. Γείτονας.
 
Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά που ακούγονται δείχνουν σοβαρότητα, αλλά αν συσχετισθούν με τα όσα μέχρι τώρα έχουν λεχθεί και  με τους μήνες κατά τους οποίους λέγονται εξακολουθητικά, μάλλον δεν δείχνουν σοβαρότητα και θα είναι πολύ δύσκολο να πεισθεί κανείς για το αντίθετο, αν δεν υπάρξουν επίσημες θέσεις.