Μήνυμα στους οραματιστές της τουριστικής ανάπτυξης

Μήνυμα με αποδέκτες  τους οραματιστές της τουριστικής ανάπτυξης  - Σύρος - Ερμούπολη - Μάρκος Βουτσίνος (πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων)

Μάρκος Βουτσίνος (πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων)

Μήνυμα με αποδέκτες  τους οραματιστές της τουριστικής ανάπτυξης της Σύρου  από τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκο Βουτσίνο.
 
Τους καθιστά σαφές ότι στην περίπτωση που το ναυπηγείο οδηγηθεί σε πτώχευση, για να ξαναπεράσει κανείς την πύλη του θα  πρέπει να αναμένει την παρέλευση τουλάχιστον μιας δεκαετία: «Κάποιοι στη Σύρο νομίζουν ότι το Νεώριο θα κλείσει και σε μια εβδομάδα θα αρχίσουν οι εργασίες. Να ξηλωθούν γερανοί.. να φύγουν οι δεξαμενές.. να γίνουν οι επισκευές στα κτίρια.. και να γίνει Μονακό εκεί η παραλία. Αυτό όποιος το λέει,  ή δεν ξέρει τι λέει ή αυτό θέλει να περάσει προς τα έξω. Αν υπάρξει πτώχευση και κλείσει, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να καθαρίσει η ιστορία και να αλλάξει δραστηριότητα. Παλιοσίδερα, σκουριές κι αυτά θα βλέπεις. Αυτοί έχουν περάσει πλέον στον κόσμο της Σύρου, ότι “καλά είναι πλέον με το Νεώριο, μας κουράσατε, άντε να κλείσει να τελειώνουμε”. Είναι κι αυτό μες το παιχνίδι, ο κόσμος που πεινάει, όταν εμφανιστεί κάποιος και του δώσει τα οφειλόμενα να αποχωρήσει οικειοθελώς και η επιχείρηση να κλείσει. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να το τελειώσουνε».