Συνεχίζει να βραβεύεται εκτός Σύρου

Συνεχίζει να βραβεύεται εκτός Σύρου - Ερμούπολη - Δημοσθένης Ζορμπάνος -Megaron catering
Megaron catering
 
Συνεπές στις αρχές της ποιοτικής γαστρονομίας και την ανάδειξη της συριανής παραδοσιακής κουζίνας, το Megaron catering βραβεύτηκε για μια ακόμη φορά εκτός Σύρου.
Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης Ζορμπάνος και οι συνεργάτες του βραβεύτηκαν για άλλη μια χρονιά από την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Μεσολογγίου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε πριν από δυο εβδομάδες, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
 
του Θεοδόση Δανάμπαση
 
Η συριανή γαστρονομική παράδοση άπλωσε τα φτερά της και εκτός Κυκλάδων, αφού οι δημιουργίες του Megaron catering μάγεψαν όσους παραβρέθηκαν στην ετήσια Εμπορική και Αγροτουριστική Έκθεση του Μεσολογγίου.
 
Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται το Megaron catering καθώς υπήρξαν ανάλογες διακρίσεις και στο Διεθνές Φεστιβάλ Αγκινάρας που διεξάγεται στην Λαντίσπολη της Ιταλίας (συμμετοχή μαζί με τον δήμο Εξωμβούργου της Τήνου), όπως επίσης στο Φεστιβάλ Κουζίνας στο Ρούσεφ της Βουλγαρίας και στο Φεστιβάλ Τσελεμεντέ στη Σίφνο.
 
Εμφανώς ικανοποιημένος ο κ. Ζορμπάνος από αυτές τις επιτυχίες αλλά και πλήρως συνειδητοποιημένος από τι ζητά η σημερινή αγορά του Αγροτουρισμού και της Γαστρονομίας, με δηλώσεις του στον «Λ» προτρέπει την Τουριστική Επιτροπή να ενσωματώσει στους κόλπους της περισσότερους ιδιώτες επιχειρηματίες και γνώστες του αντικειμένου, έτσι ώστε να αξιοποιούνται στο έπακρο οι οποιεσδήποτε επαφές και επιτυχίες έχουν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες στις αγορές εκτός Σύρου.
 
Κλείνοντας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την αντιδήμαρχο Πάρου Δ. Σαρρή, για την έμπρακτη συμπαράσταση που έχει δείξει προς αυτόν αλλά και σε άλλους Κυκλαδίτες επιχειρηματίες του χώρου, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες για τη συμμετοχή τους σε διάφορα γαστρονομικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις, εντός και εκτός Κυκλάδων, αλλά και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Κοσμά.