Γενιά 93

Γενιά 93 - Σύρος - Ερμούπολη - Σχολείο Άγιος Γεώργιος - Σας κοιτάμε κ. Στέλιο και λέμε πως «ναι εμείς είμαστε παιδιά σας»
Σας κοιτάμε κ. Στέλιο και λέμε πως «ναι εμείς είμαστε παιδιά σας»
 
Οι τιμές που αποδόθηκαν στον κ. Στέλιο Χαχαδάκη από το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Γεώργιος» τον περασμένο Ιανουάριο αποτέλεσαν αφορμή για να γεννηθεί μία επικοινωνία ˙ επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων που ίσως είχαν καιρό να μιλήσουν αλλά βρήκαν καιρό να θυμηθούν.
 
Ο λόγος σας σε εκείνη την εκδήλωση μας συγκίνησε και έτσι η πρωτοβουλία που ακολουθεί αποτελεί έκφραση ευγνωμοσύνης και απευθύνεται σε εσάς κύριε Στέλιο.
 
Τα χρόνια που περάσαμε μαζί σας ήταν και τα μοναδικά παιδικά χρόνια που μας δόθηκαν και εσείς καταφέρατε να τα κρατήσετε αθώα και κυρίως.. ‘παιδικά’.
 
Για μας «Φρερ» σημαίνει κύριος Στέλιος ˙ σημαίνει δέντρα, χελώνες ..σημαίνει Αδελφός Αντώνης. Μπορεί εσείς να είχατε δάσκαλο τον Αδελφό Αντώνη αλλά εμείς είχαμε την τύχη να έχουμε και τους δυο σας.
 
Να είστε σίγουρος πως όλη η αγάπη που μας δώσατε δεν πήγε χαμένη. Τη μοιραστήκαμε μεταξύ μας και μας κράτησε ενωμένους μέχρι και σήμερα εν όψει μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.
 
Κοιτάξτε μας στα μάτια λοιπόν και δείτε πόσο πολύ σας αγαπάμε διότι σας λέμε ευχαριστώ από όλα τα μέρη της Ευρώπης.
 
Καταφέρατε κάτι πολύ σπουδαίο.. τα χρόνια μας στους Φρερ θα μας θυμίζουν για πάντα το πόσο ενωμένοι μπορούν να νοιώθουν άνθρωποι τόσο διαφορετικοί. Αυτή κι αν είναι αξία!
 
Στις επιτυχίες μας λοιπόν, καμαρώνοντας κι εμείς, σας κοιτάμε κ. Στέλιο και λέμε πως « ναι εμείς είμαστε παιδιά σας ».
Γενιά 93
 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ‘ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ’ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ