Παμψηφεί νέος Περιφερειακός Έφορος ο Νεκτάριος Αλυφαντής

Παμψηφεί νέος Περιφερειακός Έφορος ο Νεκτάριος Αλυφαντής - Σύρος - Ερμούπολη - Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων
Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων
 
Από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διαδικασίας Ανάδειξης Περιφερειακού Εφόρου της 17-12-2016, νέος Περιφερειακός Έφορος αναδείχθηκε παμψηφεί ο κ. Νεκτάριος Αλυφαντής.
 
Στη διαδικασία συμμετείχαν βαθμοφόροι από τη Σύρο, τη Μύκονο και την Αθήνα. Ο κ. Αλυφαντής, αφού ανέπτυξε στους παρόντες βαθμοφόρους το Σχέδιο Τριετούς Προγραμματισμού της ΠΕ Κυκλάδων, ακολούθησε η διαδικασία εκλογής. 
 
Η θέση του Περιφερειακού Εφόρου, υπήρξε κενή κατά τους τελευταίους 2 μήνες, ύστερα από τη λήξη της θητείας του απερχόμενου Π.Ε. κ. Σωτήρη Φραγκίδη.
 
"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σωτήρη Φραγκίδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στα νησιά των Κυκλάδων κατά τα 4 τελευταία χρόνια.
 
Ευχαριστούμε επίσης τον Bοηθό Γενικό Έφορο για τα νησιά του Αιγαίου κ. Δημήτρη Κούτσια, για τις υπηρεσίες του κατά το μεταβατικό αυτό διάστημα μέχρι και την πλήρωση της θέσης, για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου της ΠΕ, αλλά και για την πολυετή προσφορά του στις Κυκλάδες κατά τα 10 τελευταία χρόνια από τη θέση την οποία υπηρετεί.
 
Με πίστη στις αρχές και τα ιδανικά του Προσκοπισμού, με αισιοδοξία για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον και ένα όραμα για μία προσφορά στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους των νησιών μας, ανοίγει μία νέα σελίδα στην 100ετή και πλέον ένδοξη ιστορία του Προσκοπισμού στις Κυκλάδες.
 
Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε, θα χαρούμε να έχουμε κοντά μας ως αρωγούς μας παλιούς και νέους προσκόπους, ως βοηθούς, ως συνεργάτες ή απλά ως φίλους.
 
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία".
 
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
 
Ν. Ρούσσος
Εφ. Διοίκησης ΠΕ Κυκλάδων