Ανασκευάστηκε ο δρόμος στο «Κουρούπι»

Ανασκευάστηκε ο δρόμος στο «Κουρούπι» - Σύρος - Ερμούπολη - Απέδωσαν οι επίμονες προσπάθειες του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάννα Γιάννη Μαραγκού

Απέδωσαν οι επίμονες προσπάθειες του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάννα Γιάννη Μαραγκού

 

ΠΑΝΩ από 150 μέτρα δρόμος, που οδηγεί από το Κάτω Μάννα (περιοχή «Κουρπούπι») στο αεροδρόμιο, ανακατασκευάστηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σχολιάζει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος

Ο δρόμος ήταν σε κακή κατάσταση και έκανε προβληματική τη διέλευση οχημάτων, γι’ αυτό άλλωστε -εδώ και κάποια χρόνια- ήταν στις προτεραιότητες της προηγούμενης και της σημερινής Δημοτικής Αρχής, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Οι επίμονες προσπάθειες του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάννα Γιάννη Μαραγκού έφεραν επιτέλους αποτέλεσμα και έτσι ο δρόμος ανακατασκευάστηκε.

Ξηλώθηκε εντελώς εκείνος που προϋπήρχε και ο νέος, περισσότερο ανθεκτικός λόγω της σωστής κατασκευής του, παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Να επισημάνουμε ότι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας χαίρει εκτίμησης όλων των κατοίκων του Μάννα τόσο για το χαμηλό προφίλ του όσο και για την εργατικότητά του, στοιχεία τα οποία κάθε άλλο παρά απαρατήρητα περνάνε.