Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μαυροκορδάτου; Ή Μπαμπαγιώτου;

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μαυροκορδάτου; Ή Μπαμπαγιώτου; - Σύρος - Ερμούπολη - Τροποποίηση δρομολογίων mini bus από 20-23 Μαρτίου 2017

Τροποποίηση δρομολογίων mini bus από 20-23 Μαρτίου 2017

 
Όσο κι αν προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε την οδό Μαυροκορδάτου που αναφέρει το Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης στάθηκε αδύνατον.
 
«Διακόπτεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων στην οδό Μαυροκορδάτου και συγκεκριμένα μετά τη διασταύρωση της οδού Κάσου με την οδό Μαυροκορδάτου έως τη στροφή μετά από το Ξενώνα «Βούρλη» αναφέρει αυτολεξεί το Δ.Τ. και όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει κανείς και από το χάρτη που δημοσιεύουμε η μοναδική οδός που συγκλίνει στα ανωτέρω είναι η οδός Μπαμπαγιώτου.
 
Νομίζουμε ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή όταν αποστέλλεται ένα δελτίο με το οποίο οι δημότες ενημερώνονται για το κλείσιμο μιας οδού με αυξημένη κυκλοφορία αναγράφοντας της με διαφορετικό όνομα. Όσο κι αν ψάξει κανείς στον χάρτη της google maps θα σταθεί αδύνατον να εντοπίσει κάποιο οδό με την ονομασία «Μαυροκορδάτου».
 
Κατ’ αυτόν τον τρόπο πέρα από την σύγχυση που προκαλείται στους δημότες  καταδεικνύεται  περίτρανα η άγνοια των συντακτών για καίρια θέματα που αφορούν την πόλη.
 
 
Ακολουθεί  το νεώτερο Δ.Τ. του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με τις τροποποιήσεις των δρομολογίων των  mini bus, όπου για μια ακόμη φορά η οδός Μπαμπαγιώτου αναφέρεται ως Μαυροκορδάτου.  
 
«Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω εργασιών για την επισκευή του οδοστρώματος:
• διακόπτεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων στην οδό Μαυροκορδάτου και συγκεκριμένα μετά τη διασταύρωση της οδού Κάσου με την οδό Μαυροκορδάτου έως τη στροφή μετά από το Ξενώνα «Βούρλη», από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 8:00 έως την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00.
  • Στα υφιστάμενα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Α.Ε θα πραγματοποιηθούν οι εξής τροποποιήσεις:
▪ Το δρομολόγιο Αθλητικό Κέντρο- Λιμάνι- Δόξα θα αναστρέφει στον Άγιο Νικόλαο
▪ Τα δρομολόγια του Βροντάδου για τις παραπάνω μέρες θα ακολουθούν τη διαδρομή Αγορά-Λαλακιά-Γήπεδο Άνω Σύρου-Δείλι-Βροντάδο-Νεάπολη- Αγορά».