Κοπή Πίτας με αιχμές…

Κοπή Πίτας με αιχμές… Σύρος - Ερμούπολη - Κυκλάδες - Τα όποια σχόλια δικά σας
Τα όποια σχόλια δικά σας
 
Δύο αποσπάσματα από την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στην Περιφέρεια:
 
Σχολιάζει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος
 
Γιώργος Λεονταρίτης (Χωρικός αντιπεριφερειάρχης): «Κλείνω με πολύ εγκάρδιες ευχές και με την ευχή η ματαιοδοξία, ο εγωισμός, η εγωπάθεια και όλα αυτά τα οποία δυστυχώς χαρακτηρίζουν (διακοπή), χαρακτηρίζουν τη γενιά μας, χαρακτηρίζουν, και τολμώ να το πω, κυρίως ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά, να τα προσπεράσουν, διότι πίσω δεν μένει τίποτα (σ.σ: όλοι οι παριστάμενοι κοίταξαν προς ένα σημείο, το ίδιο πρόσωπο). Ας κοιτάξουμε όλοι μπροστά, μαζί, χέρι χέρι και να προσπαθήσουμε για το καλό των συνανθρώπων μας».
 
Γιώργος Μαραγκός: (Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης): «…Βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα η οποία χαρακτηρίζεται από την έκθεση ηθικής, αξιών και πολλά άλλα προβλήματα… όλοι μας πρέπει να εντάξουμε τη συλλογικότητα σε κάθε έκφανση της ζωής μας, στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνία, στη συνεργασία μεταξύ των πολιτών και των θεσμών …. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σταθώ και να εξάρω και να επικυρώσω, επί τη βάση στοιχείων και δεδομένων,  την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου….»
 
Τα όποια σχόλια δικά σας, γιατί λόγω των ημερών είπαμε να κατεβάσουμε τις πένες, παρακάμπτοντας τα όσα ακούσαμε από τον Δήμαρχο για έκθεση ηθικών αξιών, για ανάγκη συλλογικής συνεργασίας, αλλά και για αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, εικάζοντας αυθαίρετα ότι αναφερόταν και στην «αγαστή» συνεργασία μεταξύ Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη. Αυτά, με τις πένες παρά πόδα, χρονιάρες μέρες.
 
Υ.Γ: Γιώργος Μαραγκός: (Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης) στο facebook: «Χρόνια πολλά και ευχές για την καινούργια χρονιά στην αγορά της Ερμούπολης, παρά τη συνεχή βροχή, από την "αδιάβροχη" δημοτική αρχή. Καλώς να ορίσει το 2017!»