Μόνο ο Δήμαρχος γνώριζε για την άφιξη του Πάνου Καμμένου στη Σύρο!

Μόνο ο Δήμαρχος γνώριζε για την άφιξη του Πάνου Καμμένου στη Σύρο!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας άκουσε τα κάλαντα στη Ναυτική Βάση Ποσειδωνίας

 

Ουδείς άλλος εκ της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας της Σύρου γνώριζε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα ερχόταν για ολιγόωρο επίσκεψη στη Ναυτική Βάση της Σύρου χθες Τετάρτη το πρωί, εκτός ενός… του δημάρχου Σύρου Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού!

Το πρωτοφανές για τη Σύρο γεγονός, να επισκέπτεται Υπουργός την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και να το αγνοεί ολόκληρη η θρησκευτική, πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, έχει προκαλέσει αίσθηση και δικαιολογημένα αρνητικά σχόλια, αφού έδειξε κατάφωρα ποιες είναι οι προτιμήσεις, οι συμπάθειες και οι επιλογές του και μάλιστα απροκάλυπτα.

Στη Ναυτική βάση υποδέχτηκαν τον Πάνο Καμμένο, εκτός του διοικητή της Ναυτικής Βάσης Στυλιανού Χαραρά και του δημάρχου Γιώργου Μαραγκού, ο διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Αντ/ρχης Αθανάσιος Μπεσίνης, ο διοικητής της ΜΕ, Αντ/ρχης Πεζικού Γεώργιος  Μπούρας κ.α.

Ο Υπουργός, που έφτασε στη Ναυτική Βάση με ελικόπτερο και παρέμεινε περίπου δύο ώρες, άκουσε τα κάλαντα από τη χορωδία της Βάσης και συνομίλησε με το Δήμαρχο και ανώτερα στελέχη του Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς, εισπράττοντας και δίνοντας ευχές.

Πάντως η επίσκεψη αυτή, η οποία προκάλεσε πλήθος σχολίων και ερωτηματικών, θα μείνει στην… ιστορία, αφού η μυστικότητά της εκλήφθηκε ως κίνηση περιφρόνησης σε όλο το νησί, αφού (πλην ενός) δεν ενημερώθηκε κανένας.

Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι οι οποίοι είπαν πως «Θα ήταν καλύτερα ο κ. Καμμένος να πήγαινε στο Νεώριο, να άκουγε τα “Κάλαντα” από τους επί μήνες απλήρωτους «εργαζόμενους» για να έπιαναν και τόπο»