Ο Γιάννης Χαρίτος «άδειασε» ανοιχτά τον Γιώργο Μαραγκό

Ο Γιάννης Χαρίτος «άδειασε» ανοιχτά τον Γιώργο Μαραγκό - Σύρος -  «Στη Σύρο δεν έχουμε Τουρισμό»

«Στη Σύρο δεν έχουμε Τουρισμό»

 
Βόμβα μεγατόνων πυροδότησε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Χαρίτος, καθώς δήλωσε σε υψηλούς τόνους ότι «Στη Σύρο δεν έχουμε Τουρισμό», «αδειάζοντας» με αυτό τον τρόπο τον επικεφαλής της παράταξής του και δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό, που είχε σπεύσει νωρίτερα να θριαμβολογήσει με σχετική ανάρτηση σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης για τα νούμερα αφίξεων του Ιουνίου.
 
του Θεοδόση Δανάμπαση
 
Ο κ. Χαρίτος τόνισε ότι πήγε στην Πάρο προσφάτως και δεν μπορούσε να σταθεί από τον κόσμο καθώς ήταν ασφυχτικά γεμάτο το νησί, παρατηρώντας ότι το νέο αεροδρόμιο απέδωσε τελικά καρπούς. «Στη Σύρο δεν έχουμε Τουρισμό», δήλωσε με παρρησία ο κ. Χαρίτος, δικαιολογώντας την άποψή του λόγω της εμφανούς έλλειψης τουριστικής κίνησης στο νησί, της κάκιστης ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας που υπάρχει στις Κυκλάδες και λόγω των περιορισμένων δρομολογίων που υπάρχουν για τη Σύρο.
 
Μάλιστα, τόνισε ότι είμαστε δεκαετίες πίσω στη Σύρο καθώς, όπως θυμάται, όταν ήταν φαντάρος στη δεκαετία του 60’ χρειάζονταν περίπου 2,5 ώρες για να φτάσει κανείς στη Σύρο ενώ τώρα χρειάζονται 4 ώρες, ενώ χαρακτήρισε ως απαράδεκτο το γεγονός να μην συνδέονται τα Κυκλαδονήσια εύκολα και γρήγορα σε χρόνο.