Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Γιώργος Παπαμανώλης!

Τη θέση του παίρνει ο Αλέξης Αθανασίου
Απόλυτη επιβεβαίωση του "Λ" που από νωρίς το πρωί είχε αναφερθεί στην είδηση.

του Θεοδόση Δανάμπαση

Η παραίτηση Παπαμανώλη έφερε ως νέο αντιδήμαρχο των Οικονομικών του Δήμου τον Αλέξη Αθανασίου, ο οποίος άφησε τη θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών.

Τη θέση του στην αντιδημαρχία θα αναλάβει πλέον ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Δομένικος Σαγκινέτος, ενώ ο κ. Παπαμανώλης θα αναλάβει την ηγεσία της ΔΕΥΑΣ.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, ενώ στο ερχόμενο φύλλο του "Λ" θα ακολουθήσει πληρέστατο ρεπορτάζ και σχολιασμός για την παραίτηση Παπαμανώλη, ο οποίος μίλησε στον "Λ" για τους λόγους της παραίτησής του και το τι μέλλει γενέσθαι στον Δήμο.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής
"Ορισμός αιρετών προσώπων σε θέσεις ευθύνης"

Στο πλαίσιο της αποδοτικότερης λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και των Νομικών Προσώπων του, ανακοινώνεται ο ορισμός/πρόταση αιρετών προσώπων στις κάτωθι θέσεις ευθύνης:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Αθανασίου (απόφαση Δημάρχου).
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δομένικος Σαγκινέτος (απόφαση Δημάρχου).

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου (ΔΕΥΑΣ), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Παπαμανώλης (απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).

Ο ορισμός των παραπάνω αιρετών προσώπων στις θέσεις ευθύνης τους, θα πραγματοποιηθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών, με την λήψη των σχετικών αποφάσεων, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Τις κατά τόπον αρμοδιότητες για την Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης, θα ασκεί ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός.