Μονοήμερη εκδρομή σε Πάρο – Αντίπαρο

Μονοήμερη εκδρομή σε Πάρο – Αντίπαρο - Λύκειο Ελληνίδων Σύρου

Λύκειο Ελληνίδων Σύρου

 

Μονοήμερη εκδρομή σε Πάρο και Αντίπαρο διοργάνωσε με το τέλος των μαθημάτων χορού της σχολικής χρονιάς 2016 – 17,  το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου.   

 

Τριάντα περίπου άτομα από τα τμήματα ενηλίκων, με τη συνοδεία κυριών του Διοικητικού Συμβουλίου  και δασκάλων χορού,  συμμετείχαν στην με επιλεγμένο πρόγραμμα  εκδρομή η οποία  εκτός από την ψυχαγωγία και την  διασκέδαση περιελάμβανε και επισκέψεις  σε χώρους παραδοσιακού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

 

 Η καλή παροχή υπηρεσιών, η κοινή παρέα και το «δέσιμο» της ομάδας  - απόρροια της καλής δουλειάς που πραγματοποιείται μέσα στο Λύκειο με τα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματά του – ικανοποίησαν πέραν του δέοντος τους συμμετέχοντες, οι οποίοι και  εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την πρωτοβουλία  του Λ.Ε.Σ.

 

Ζήτησαν δε αυτή να επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα ώστε η ψυχαγωγία να συνδυάζεται και με τους λαογραφικούς σκοπούς του Λυκείου, σκέψη η οποία πάντοτε ενυπάρχει στους προγραμματικούς του στόχους. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, μετά από αίτησή τους, τα μαθήματα χορού των ενηλίκων συνεχίστηκαν και κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο επί εβδομαδιαίας βάσεως στην αίθουσα του Λ.Ε.Σ.