Ξεπέρασαν τις 1000 οι συμμετοχές

Ξεπέρασαν τις 1000 οι συμμετοχές - 52η εθελοντική αιμοδοσία Σαντορίνης

52η εθελοντική αιμοδοσία Σαντορίνης

 
Απ’ όλη την κοινωνία της Σαντορίνης αγκαλιάστηκε η 52η εθελοντική αιμοδοσία Σαντορίνης καθώς οι συμμετοχές άγγιξαν τετραψήφιο νούμερο.  
 
Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης ιδρύθηκε τον Μάιο του 1992 και όλα τα χρόνια της λειτουργίας της στηρίζεται από τους εργαζόμενους, που  αυτή τη φορά πέτυχαν το μήνυμα της προσφοράς «ζωής», να φτάσει σε 200 νέους αιμοδότες και να ξεπεράσουν τις 1000 οι προσελεύσεις των εθελοντών αιμοδοτών.
 
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα Αίματος, τα στοιχεία της φετινής αιμοδοσίας έχουν ως ακολούθως: Προσελεύσεις Αιμοδοτών 919, Απορρίψεις Αιμοδοτών 164, Σύνολο Μονάδων 755, Νέοι Αιμοδότες 205.
 
Παράλληλα, ευχαριστεί δημόσια όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση και αυτής της αιμοδοσίας και ιδιαίτερα το κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που διενήργησε τις αιμοληψίες, καθώς και τους εθελοντές αιμοδότες, που και αυτή τη φορά, με τη συμμετοχή τους, έγραψαν τη λέξη Άνθρωπος, με Α κεφαλαίο.
 
«Και η 52η εθελοντική αιμοδοσία αγκαλιάστηκε απ’ όλη την κοινωνία της Σαντορίνης, πλην του Super Market LIDL, που απαγόρευσε την ανάρτηση ενός πανό, διαστάσεων 1Χ2 με το σύνθημα «ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ».