Όταν η ασυνειδησία χτυπάει κόκκινο!! (Video)

Όταν η ασυνειδησία χτυπάει κόκκινο!! Σύρος - Πεταμένο, στην κυριολεξία, άχρηστο μηχανάκι στο κέντρο της Ερμούπολης

Πεταμένο, στην κυριολεξία, άχρηστο μηχανάκι στο κέντρο της Ερμούπολης

 
Ως γνωστόν η  ασυνειδησία ορισμένων συμπολιτών μας  χτυπάει πλέον κόκκινο. Ωστόσο εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι η αδιαφορία που επιδεικνύουν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του νησιού στην επιβολή της τάξης και μάλιστα όταν κάποιες ακραίες περιπτώσεις λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της πόλης.
 
του Γιώργου Αλβέρτη
 
Ειδικότερα, μηχανάκι σε άθλιο χάλι (σπασμένα τμήματα, κομμένα ηλεκτρικά καλώδια, κομμένη και σκουριασμένη αλυσίδα, σπασμένα φώτα και σκισμένο κάθισμα) βρίσκεται εγκαταλειμμένο εδώ και κάποιες μέρες στον χώρο στάθμευσης μηχανών απέναντι από την τράπεζα Πειραιώς στο λιμάνι της Ερμούπολης.
 
 
Όπως μάλιστα δήλωσαν περίοικοι της περιοχής, προτού εναποτεθεί  στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, κάποιος το είχε εγκαταλείψει  επί μακρόν στο σημείο έμπροσθεν της στάσης του mini bus  στην τράπεζα Πειραιώς (πεσμένο επί του οδοστρώματος)  δημιουργώντας πρόβλημα  τόσο στην ομαλή επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών όσο και στο ασφαλές παρκάρισμα του λεωφορείου, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για την μη παρέμβαση των αρμοδίων.
 
Προφανώς, εφόσον δεν έλαβαν άμεσα μέριμνα οι αρμόδιες υπηρεσίες για την απομάκρυνση του παντελώς κατεστραμμένου και σημειωτέον χωρίς πινακίδες οχήματος  διερευνώντας παράλληλα το ενδεχόμενο να είναι κλεμμένο, δημότες το μετακίνησαν στην τωρινή του θέση ώστε τουλάχιστον να μην δημιουργεί κόλλημα στις συγκοινωνίες.