Κατηγορεί το Ν. Ταβουλάρη για ψεύδη και ζητεί παρέμβαση Πιτσιόρλα

Κατηγορεί το Ν. Ταβουλάρη για ψεύδη και ζητεί παρέμβαση Πιτσιόρλα - Σύρος - Επιστολή Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου στον υφυπουργό Οικονομίας-  Ανάπτυξης

Επιστολή Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου στον υφυπουργό Οικονομίας-  Ανάπτυξης

 

Με επιστολή του στον υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα το Εργοστασιακό Σωματείο του  Νεωρίου κατηγορεί τον Νίκο Ταβουλάρη για  ψεύδη που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και την πολιτεία, τροχοπεδώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο  την επίλυση του προβλήματος  που ο ίδιος έχει δημιουργήσει ως προς την μεταβίβαση του Ναυπηγείου της Σύρου σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.  

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζουν ότι παραπλανεί και τον ίδιο τον κ Πιτσιόρλα, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του, όσο και της πολιτείας, για την εξεύρεση λύσης  προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη λύση  οι εργαζόμενοι θα κλειστούν στο Νεώριο προχωρώντας σε Απεργία Πείνας: «Ούτως ή άλλως να φάμε δεν έχουμε! Κι αν ούτε αυτό συγκινήσει εσάς και όλους τους αρμοδίους . στείλτε τότε σας παρακαλούμε  τους τουρίστες να μας βλέπουν  για αξιοθέατο, αν αυτό τιμάει εσάς και την πατρίδα μας το 2017» σημειώνουν.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής: