Απονομή πτυχίων με πλατιά χαμόγελα

Απονομή πτυχίων με πλατιά χαμόγελα - Σύρος - Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ιδιαίτερο»

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ιδιαίτερο»

 
Γεμάτο περήφανα βλέμματα και πλατιά χαμόγελα από τους γονείς και τους νεαρούς σπουδαστές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Ιδιαίτερο», γέμισε πριν μερικές μέρες η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Κωνσταντίνος Τουλούπης», στο Μάννα της Σύρου, για την απονομή των διπλωμάτων τους.
 
του Θεοδόση Δανάμπαση
 
Στην εκδήλωση, η οποία γέμισε ασφυχτικά από κόσμο, παραβρέθηκαν - μεταξύ άλλων - ο εκπρόσωπος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ. Φλώρος και η Συριανή Γλωσσολόγος Βάσια Σαλούστρου, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και μαθήτρια του εκπαιδευτηρίου.
 
Με εμφανή τη συγκίνηση στον λόγο της, η Διευθύντρια του Κέντρου Άντζυ Σαγκριώτη έκανε έναν χαιρετισμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην βασική αρχή και επιδίωξη που έχουν έτσι ώστε να μεταδώσουν τη γνώση μαζί με τους συνεργάτες της, ενώ δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο Κέντρο.
 
Με το πέρας της απονομής των πτυχίων ακολούθησε μια εορταστική εκδήλωση με τα παιδιά του Κέντρου να τραγουδούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.