Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων νηπιαγωγείου Ποσειδωνίας

Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων νηπιαγωγείου Ποσειδωνίας - Σύρος

    

 

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Ποσειδωνίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στης 18 Δεκεμβρίου 2017. 

 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στην Καθολική Επισκοπή για την παραχώρηση της αίθουσας του Άγιου Πέτρου Ποσειδωνίας, στο Ποδηλατοδρόμιο για την έκπτωση της αγοράς ποδηλάτου, στην Εκτυπωτική Σύρου για την ειδική τιμή σε λαχνούς, τους φούρνους Μαγουλά, Ντάνο καθώς και τον παραδοσιακό φούρνο Ποσειδωνίας για τα γλυκίσματα που μας προσέφεραν, την Τροφοεμπορική Σύρου για την προσφορά της σε νερό, τα Πλαστικά Σύρου για την έκπτωση στα είδη που αγοράσαμε, την κ. Λουκία Ρούσσου για την υπέροχη αφίσα που μας σχεδίασε, το κατάστημα Εποχές, την επιχείρηση Μέλυνδρον, καθώς και τους Παραμυθια-Ζω, την κ. Ελπίδα Γάδ και την κ. Ρόζα Γαδ για την συμμετοχή τους σε αυτήν την γιορτή.

 
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στις δασκάλες και στους γονείς του Νηπιαγωγείου μας, που χωρίς την συνεργασία τους δεν θα λάμβανε χώρα η εκδήλωση  αυτή!»