Λύκειο Ελληνίδων Σύρου προς επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Λύκειο Ελληνίδων Σύρου προς επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

    

 

Διαβάστε την επιστολή του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου προς τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 
«Αγαπητό μας παιδί.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου μας, οι δάσκαλοί μας και οι συνεργάτες, που σε όλα τα χρόνια της φοίτησής σου στα τμήματα του Λυκείου σε περιβάλαμε με την αγάπη και το ενδιαφέρον μας, θέλουμε να σε συγχαρούμε για την επιτυχία της εισαγωγής σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να σου ευχηθούμε «καλή επιτυχία» στον καινούργιο κύκλο της ζωής που ήδη ξεκίνησες.
 
Με συγκίνηση θυμόμαστε τα πρώτα βήματα που έκανες κοντά μας στο χορό και το τραγούδι και το καμάρι σου όταν αισθάνθηκες ότι «μεγάλωσες» για να φορέσεις την εθνική μας φορεσιά και να εμφανιστείς σε παράσταση, μπροστά στους γονείς σου που σε καμάρωναν μαζί μας. Όλα αυτά τα χρόνια σε παρακολουθούσαμε στοργικά και προσπαθούσαμε να σου εμπνεύσομε τις αξίες που σε όλη την κατοπινή ζωή σου θα σε συντροφεύουν, θα σε τιμούν και θα σε ξεχωρίζουν.
 
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να θυμάσαι κι εσύ με αγάπη τη θητεία σου στους κόλπους του Λυκείου των Ελληνίδων Σύρου, όπως επίσης να θυμάσαι πως από ‘δω και στο εξής η συνεργασία μας δεν τελειώνει, αλλά περνά σε μια νέα φάση.
 
Με το ίδιο ενδιαφέρον θα παρακολουθούμε την νέα σου πορεία, θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες σου και η συμπαράστασή μας θα είναι πάντα δεδομένη.
 
Οι χώροι μας θα είναι πάντα ανοιχτοί για σένα και θα σε περιμένομε, όποτε οι υποχρεώσεις σου το επιτρέπουν, να βρίσκεσαι κοντά μας, να συμμετέχεις στις εκδηλώσεις μας, ώστε κι εσύ με τη σειρά σου ν’ αποτελέσεις μέρος της Λυκειακής μας ιστορίας.
 
Με τις καλλίτερές μας ευχές και πολλή αγάπη»
 
Λύκειον  Ελληνίδων Σύρου