Παρέδωσαν στην αδελφή του Δημήτρη Ρίζου ποσό 1000 ευρώ (Video)

Παρέδωσαν στην αδελφή του  Δημήτρη Ρίζου το ποσό των 1000 ευρώ - Σύρος - Στο πλευρό του μαθητή  LR Health & Beauty και Στέλλα Λημναίου  - ΔΕΙΤΕ τους τυχερούς λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς

Στο πλευρό του μαθητή  LR Health & Beauty και Στέλλα Λημναίου  - ΔΕΙΤΕ τους τυχερούς λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς

 

Bazaar  με στόχο την οικονομική στήριξη του μαθητή του ΕΠΑΛ Σύρου Δημήτρη Ρίζου –  ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας - διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή, στην αίθουσα Δελασάλ του ιδιωτικού σχολείου Άγιος Γεώργιος, η εταιρεία LR Health & Beauty σε συνεργασία με την κα Στέλλα Λημναίου.

του Γιώργου Αλβέρτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν η κα Λημναίου  γνωστοποίησε το πρόβλημα σε στελέχη της εταιρείας, η ανταπόκριση τους υπήρξε άμεση καθώς σλόγκαν τους, όπως τόνισε  η κα Ελευθερία Χάρη, είναι το «More Quality for your life» (Καλύτερη ποιότητα ζωής).

ΔΕΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια του Bazaar,  οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τα προϊόντα της εταιρείας και παράλληλα να συνδράμουν στον αγώνα για την οικονομική στήριξη του συριανού μαθητή.

Λίγο πριν την λήξη του event κληρώθηκαν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς - όλα προσφορά της εταιρείας LR Health & Beauty – το συνολικό ύψος των οποίων υπερέβαινε τα 300 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση του παραδόθηκε στην αδελφή του Δημήτρη Ρίζου, Κατερίνα,  το ποσό των 1000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από την λαχειοφόρο αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ

Παραλαμβάνοντάς το, συγκινημένη δήλωσε: «Πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι κινητοποιήθηκε τόσος κόσμος για τον Δημήτρη. Για μένα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό. Αυτή όλη η κατάσταση έχει επηρεάσει πάρα πολύ τη ζωή όλης της οικογένειας, και πραγματικά το γεγονός ότι όλοι θέλουν να βοηθήσουν – έστω κι ένα καλό λόγο να σου πει κάποιος – σε βοηθάει. Πέρα από τα χρήματα, πέρα απ΄ όλα αυτά… για μένα είναι τα πάντα… πραγματικά. Και χαίρομαι πάρα πολύ που μας βοηθάτε».

«Πιστεύω ότι ο συριανός κόσμος είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, κι εγώ τουλάχιστον το γνωρίζω και από προσωπική μου εμπειρία», δήλωσε η κα Λημναίου, ευχόμενη σε όλους καλή υγεία και οι άγιες μέρες που έρχονται να φέρουν ευτυχία στον καθένα προσωπικά. 

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ευχήθηκαν ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Δημήτρη και καλά και γεμάτα υγεία Χριστούγεννα σε όλους. 

Το καλύτερο, ωστόσο, το κρατήσαμε για το τέλος. Η περιπέτεια του Δημήτρη Ρίζου δείχνει να φτάνει πλέον στο τέλος της καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες - κάτοικος της Σύρου με μεγάλη οικονομική επιφάνεια εμφανίζεται πρόθυμος να σηκώσει το βάρος της αποκατάστασης της υγείας του, αποδεικνύοντας έτσι ότι ακόμη και στις ζοφερούς καιρούς που βιώνουμε οι «καλές νεράιδες» δεν έχουν εξαφανιστεί.

Ακολουθούν οι τυχεροί λαχνοί με τα δώρα που κερδίζουν:

1)    Νο 719  Άρωμα Karolina Kurkova σετ αξίας 48,99 ευρώ

2)    No 767 Aloe Vera box αξίας 41,99 ευρώ

3)    No 597 Set περιποίησης σώματος αξίας 38,49 ευρώ

4)    Νο 624 Ανδρικό άρωμα Bruce Willis αξίας 32,99 ευρώ

5)    No 935 Ανδρικό σετ ξυρίσματος  αξίας 31,49 ευρώ

6)    Νο 164 Hair - body gel  αξίας 27,96 ευρώ

7)    No 725 Τσάι ΚΙΣΤΟ αξίας 18,99 ευρώ

8)    Νο 278 Mine master αξίας 16,99 ευρώ

9)    No 704 Gel ξυρίσματος

10) No 227 Βερνίκι νυχιών 

11)  Νο 769 micro silver

 12) Σπάρτακος Ιορδανίδης - Βερνίκι νυχιών