«Η υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής κοντεύει να κλείσει δυο χρόνια»

«Η υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής κοντεύει να κλείσει δυο χρόνια» - Σύρος - Κάτοικοι  Λαζαρέττων

Κάτοικοι  Λαζαρέττων

 

Για μια ακόμη φορά κάτοικοι του οικισμού των Λαζαρέττων μας ζητάνε να… υπενθυμίσουμε στην Δημοτική μας Αρχή την υπόσχεση πως τα πεζοδρόμια θα πλακοστρωθούν από το σημείο του πάλαι ποτέ εργοστασίου Λαδόπουλου μέχρι το προσκύνημα του Αγίου Ελευθερίου.

σχολιάζει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος

Και έχουνε δίκιο να μας προτρέπουν «να υπενθυμίσουμε», αφού αυτή η υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής κοντεύει να κλείσει δυο χρόνια και το μόνο που έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι το κλάδεμα των μικρών φοινίκων.

Υπήρχε μια δικαιολογία, λόγω της υπογείωσης των δικτύων της ΔΕΗ, προκειμένου να μεταφερθεί η ηλεκτρική ενέργεια από το υπό κατασκευή οίκημα πίσω από το αεροδρόμιο στο εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος, με ανασκαφή των δρόμων, αλλά το έργο αυτό τελείωσε και δεν βλέπουν την παραμικρή κινητικότητα.

Εμείς το υπενθυμίζουμε, έτσι για να υπάρχει άλλη μία καταγραφή, αλλά οι κάτοικοι των Λαζαρέττων δεν έχουν βαρεθεί, χρόνια τώρα, να ακούνε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα από τις Δημοτικές Αρχές για αναβάθμιση του οικισμού, τόσο από τις προηγούμενες και από τη σημερινή;