Ηχηρή παραίτηση προέδρου κοινότητας Βάρης Ιωσήφ Σαργολόγου

Ηχηρή παραίτηση προέδρου κοινότητας Βάρης Ιωσήφ Σαργολόγου - Σύρος - Σε αποσύνθεση η Δημοτική Αρχή

Σε αποσύνθεση η Δημοτική Αρχή

 

Και ενώ το κουβάρι της δημοτικής παράταξης του κ. Μαραγκού "Η Σύρος που αξίζουμε" ξετυλίγεται και ενώ το νησί ολοένα και περισσότερο  ξηλώνεται, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι λόγοι παραίτησης του κ. Σαργολόγου αφού ο logotypos.gr  ζήτησε  από το γραφείο δημάρχου το επίσημο έγγραφο τής εν λόγω  παραίτησης αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.  

Πριν λοιπόν ακόμη στεγνώσει το μελάνι από την παραίτηση του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών Γιώργου Παπαμανώλη  αιφνιδίως χθες το πρωί ο πρόεδρος της κοινότητας Βάρης κατέθεσε προς το Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων εγγράφως την παραίτησή του με σκληρή από μέρους του κριτική.     

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του site με τον κ. Σαργολόγο, ο ίδιος, αν και επιβεβαίωσε την παραίτησή του, δεν θέλησε να προβεί σε επιπλέον διευκρινήσεις ως προς τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την ενέργεια. Μας συνέστησε ωστόσο να ζητήσουμε από τον Δήμο το έγγραφό του, το οποίο σημειωτέον έχει ήδη πρωτοκολληθεί, καθιστώντας μας  σαφές ότι σε αυτό θα βρούμε απαντήσεις ως προς τα αίτια της απόφασής του.

Από την πλευρά του, το γραφείο δημάρχου μας υπέδειξε να στείλουμε αίτημα  για να ζητήσουμε επισήμως το περιβόητο έγγραφο, όπως και πράξαμε, αλλά μέχρι αυτήν την ώρα τηρείται σιγή ιχθύος προφανώς για να μη δουν το φως της δημοσιότητας  οι σκληρές αιχμές -που σύμφωνα με πληροφορίες μας- αφήνει κατά της δημοτικής αρχής ο παραιτηθείς πρόεδρος.