Πρωτοποριακό φωτιστικό και μουσικό υπερθέαμα

Πρωτοποριακό  φωτιστικό και μουσικό υπερθέαμα - Σύρος - Κατέπληξε ο Theodore το κοινό της Σύρου (ΔΕΙΤΕ τη Συναυλία)

Κατέπληξε ο Theodore το κοινό της Σύρου (ΔΕΙΤΕ τη Συναυλία)

 

Ένα φωτιστικό και ηχητικό υπερθέαμα απήλαυσαν όλοι όσοι χθες βράδυ αψήφησαν την έντονη ψύχρα και δήλωσαν παρουσία στην συναυλία του συνθέτη, performer και πολυοργανίστα Theodore η οποία σήμανε ουσιαστικά και την λήξη του φεστιβάλ animasyros 10.

του Γιώργου Αλβέρτη

Να σημειωθεί ότι ο πολυσχιδής καλλιτέχνης πειραματίζεται και εξελίσσεται διαρκώς από την αρχή της καριέρας του και άφησε άφωνους κυριολεκτικά όλους όσοι τον είδαν για πρώτη φορά ζωντανά, με το μοναδικό οπτικοακουστικό σκηνικό το οποίο έστησε στην πρόσοψη του επιβλητικού δημαρχείου της Ερμούπολης.

Ο Theodore έχει  ήδη δυο άλμπουμ στο ενεργητικό του, το 7 και το Ιt is but It’s not. Το τελευταίο μάλιστα έχει την υπογραφή του Ken Thomas, παραγωγού των Sigur Ros, ενώ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από γνωστά ονόματα τις διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Lauren Laverne του BBC6.

Σε μια ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικής, ψυχεδελικής και ambient υπόστασης, ο Theodore δίνει μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία και αντίληψη στη σύνθεση και υλοποίηση της μουσικής του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες στον κλασικό ρομαντισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ