Και όμως, είναι δυνατόν!!!

Και όμως, είναι δυνατόν!!! - Σύρος - επιβάτες πτήσης έμεινα εκτός - Και μετά θέλουμε τουρισμό…

Και μετά θέλουμε τουρισμό…

 
Μας ρωτάνε (απορημένοι) αναγνώστες μας «αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όσα γράφτηκαν, σχετικά με την ταλαιπωρία επιβατών της SKY EXPRESS από Σύρο για Αθήνα», που τελευταία στιγμή τους ανακοίνωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα με το βάρος του αεροπλάνου και ότι έπρεπε τρεις άνδρες ή τέσσερις γυναίκες να μην επιβιβαστούν και να φύγουν από το νησί με την επόμενη πτήση.
 
Σχολιάζει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος
 
Επίσης ενημερώθηκαν, όταν η πτήση έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ότι δεν είχαν ταξιδέψει μαζί με το αεροπλάνο οι αποσκευές τους αλλά με το πλοίο της γραμμής, που έφτανε στο λιμάνι του Πειραιά στις 21.00 το βράδυ της ίδιας μέρας!
 
Και όμως όλα αυτά συνέβησαν και ταλαιπώρησαν τους επιβάτες, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν προσφέρει και τις καλύτερες υπηρεσίες στο επιβατηγό της κοινό, όπως τουλάχιστον μας πληροφορούν άλλοι επιβάτες, άλλων πτήσεων, οι οποίοι υπέστησαν και αυτοί ανάλογη ταλαιπωρία.
 
Δεν φτάνει, δηλαδή, που μια έδρα Περιφέρειας και πρωτεύουσα Νομού έχει τέτοιον μικρό αριθμό εβδομαδιαίων δρομολογίων, που ούτε ένα χωριό της Ουγκάντα θα τον ζήλευε, αλλά παρατηρούνται και τέτοια φαινόμενα τα οποία μόνο ελκυστικά δεν είναι για τον όποιον προγραμματίσει μια πτήση από Σύρο για Αθήνα ή αντίστροφα. Ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτός ο «κάποιος» έχει προγραμματίσει τις δουλειές του και οποιαδήποτε χρονική μεταβολή θα του επιφέρει -πέραν όλων των άλλων- οικονομική ζημιά.
 
Αλήθεια, όλα αυτά η εταιρεία δεν τα υπολογίζει, πέραν της δυσφήμισης που της γίνεται ή επειδή μονοπωλεί  τις πτήσεις δεν την ενδιαφέρει;