Τα έψαλλαν στον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη

Παρά το δριμύ ψύχος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο νησί αλλά και την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα, οι καθηγητές, μέλη του ΔΣ, και αρκετά παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα σε φορείς και ευαγή ιδρύματα του νησιού μοιράζοντας αφειδώς χαρά, αισιοδοξία αλλά και ζεστασιά στις καρδιές πραγματικά αναγκεμένων ανθρώπων.

του Γιώργου Αλβέρτη

Ώς είθισται, πρώτο σταθμό αποτέλεσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου τους υποδέχτηκε εγκάρδια ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος και εξήρε το ρόλο του Λυκείου ως θεματοφύλακα της μακράς και σπουδαίας ελληνικής παράδοσης,.

Ευχόμενος το 2017 να καταστεί η απαρχή του τέλους των οικονομικών δεινών της χώρας υποσχέθηκε στην πρόεδρο του Λυκείου Χριστίνα Λιγοψυχάκη κάθε δυνατή στήριξη εκ μέρους του, υπογραμμίζοντας ότι οι δράσεις του ΛΕΣ το καθιστούν ως τον πλέον άξιο πρεσβευτή της Σύρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Προανήγγειλε δε την εκ νέου πραγματοποίηση - από την νέα χρονιά - της Ναυτικής εβδομάδος τονίζοντας ότι άτι αυτή η εξέλιξη οφείλεται στο Λύκεια Ελληνίδων που έκανε την πρόταση και στην Περιφέρεια που έσπευσε να την αγκαλιάσει.