Άλλο πλοίο περιμέναμε … άλλο ήρθε!!

Άλλο πλοίο περιμέναμε … άλλο ήρθε!! - Σύρος - Aqua Jewel - Έκπληξη ολκής

Έκπληξη ολκής

 
Ε, αυτό κι αν είναι έκπληξη! Άλλο πλοίο περιμέναμε να έρθει να αντικαταστήσει το Aqua Spirit – που ως γνωστόν πουλήθηκε και φεύγει για Καναδά – και άλλο είδαμε, ξαφνικά!
 
του Νίκου Πετράκη
 
Περισσότερο από ένα μήνα μας  έλεγαν τα ΜΜΕ (Αθήνας και Κυκλάδων- τα περισσότερα), ότι το πλοίο «Κιάρα», πρώην «Ιεράπετρα», θα αντικαταστήσει το καθόλα συμπαθές «Aqua Spirit» και το πρωί της 19ης Αυγούστου είδαμε να φιγουράρει στο λιμάνι της Ερμούπολης το «Aqua Jewel»! Καλά αυτό πώς βρέθηκε στο νησί μας?
 
Απλά, και αυτό το  είχε αγοράσει η εταιρεία SeaJet και το ετοίμαζε – παράλληλα με το «Κιάρα» - προκειμένου να το εντάξει στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.
 
Το σημαντικότερο όμως  όλων είναι, ότι το «Α. Jewel», μετά από πολύ δουλειά, έρχεται στα δρομολόγια του απερχόμενου «Α. Spirit» έχοντας ανακτήσει την ταχύτητά του, αφού από το πρώτο κιόλας ταξίδι, ανέπτυξε υπηρεσιακή ταχύτητα 17 μίλια/ώρα.
 
Ένα μεγάλο μπράβο στην νέα εταιρία του πλοίου, που κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να επισκευάσει ριζικά τις μηχανές του «Αqua Jewel» και να ομορφύνει, ακόμα περισσότερο, τον ξενοδοχειακό του εξοπλισμό.