Επικίνδυνη τρύπα στο σημείο πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων (Vid)

Επικίνδυνη τρύπα  στο σημείο πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων - Σύρος - Ερμούπολη -«Δημοσιοποιήστε το πρόβλημα προτού υπάρξει σοβαρός τραυματισμός» τονίζει αναγνώστης

«Δημοσιοποιήστε το πρόβλημα προτού υπάρξει σοβαρός τραυματισμός» τονίζει αναγνώστης 

 

Τις Φώτο τις απέστειλε στο Logotypos.gr ο αναγνώστης  Μ.Π.  με την επισήμανση να τις δημοσιεύσουμε προκειμένου – ενδεχόμενη ενεργοποίηση των αρμοδίων – να  αποτρέψει  τραυματισμούς  σε επισκέπτες και κατοίκους.

του Γιώργου Αλβέρτη

Θέλοντας δε να καταδείξει το μέγεθος της τρύπας στο φρεάτιο που βρίσκεται στην προβλήτα που ελλιμενίζονται τα κρουαζιερόπλοια έβαλε το πόδι του μέσα, ώστε σε ακριβή κλίμακα να αποτυπωθεί το μέγεθος του ανοίγματος.

Μιλάμε συνεχώς για τουρισμό και δυστυχώς  βιώνουμε τέτοιες εικόνες  και μάλιστα στο  κατ’ εξοχήν σημείο υποδοχής των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ  βιντεοσκοπήσαμε την ευρύτερη  περιοχή και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Χορταριασμένα τα  διάκενα ανάμεσα στις πλάκες και  ραγισμένα τσιμέντα ,  ενώ σε απόσταση  μικρότερη των δέκα μέτρων το καπάκι έτερου φρεατίου δεν ήταν καλά τοποθετημένο στην βάση του με ότι αυτό συνεπάγεται στην ασφάλεια των διερχομένων.

Τουλάχιστον με την ανάδειξη των προβλημάτων ευελπιστούμε να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων.