Η δυσοσμία αφόρητη πολλές φορές στην αφετηρία των ΚΤΕΛ

Η δυσοσμία αφόρητη πολλές φορές στην αφετηρία των ΚΤΕΛ - Σύρος - Ανοιχτοί κάδοι!

Ανοιχτοί κάδοι!

 
ΠΑΡΑΠΟΝΑ από περιοίκους της αφετηρίας λεωφορείων στην παραλία, όμως όχι για τα λεωφορεία, αλλά για τους (μόνιμα) ανοιχτούς κάδους απορριμμάτων σε ένα από τα πλέον νευραλγικά σημεία της Ερμούπολης, το λιμάνι.
 
Σχολιάζει ο Γιάννης Ρουσσουνέλος
 
Οι κάδοι έχουν τοποθετηθεί από τους υπαλλήλους καθαριότητας που περισυλλέγουν τα απορρίμματα, με τα καπάκια τους ανοιχτά και κολλημένα στον τοίχο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να επιχειρήσει κάποιος να τα κλείσει.
 
«Μπορεί οι κάδοι να αδειάζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά επειδή ρίχνουν μέσα κάθε είδους απορρίμματα τα οποία είτε είναι σε κατάσταση σήψης είτε σήπονται γρήγορα, πολλές φορές η δυσοσμία είναι αφόρητη.
 
Σκεφτείτε τώρα, με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, τι συμβαίνει», μας λένε και θεωρούν απαραίτητη προϋπόθεση να κλείνουν οι κάδοι ώστε να μειώνεται το φαινόμενο.
 
 Η Υπηρεσία Καθαριότητας τι λέει, όταν είναι γεγονός πως οι περισσότεροι κάδοι στη Σύρο παραμένουν ανοιχτοί γιατί κανείς δεν κάνει τον κόπο να τους κλείσει και αν τους κλείσει οι άλλοι πετάνε τα σκουπίδια έξω από αυτούς;