Η Ουγγρική Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στη Σύρο

Η Ουγγρική Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στη Σύρο - Σύρος - Ερμούπολη - Σημαντική επιτυχία του SIROS Travel

Σημαντική επιτυχία του SIROS Travel

 
Μια σημαντική επιτυχία προσθέτει στις δράσεις του πρακτορείου του ο Αντώνης Μαραγκός καθώς οριστικοποίησε η προετοιμασία της Ουγγρικής Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Κολυμβητήριο της Σύρου.
 
του Γιώργου Αλβέρτη
 
«Καταφέραμε και κλείσαμε συμφωνία με την Εθνική Ουγγαρίας της Ομοσπονδίας Κολύμβησης προκειμένου να έρθει να κάνει προετοιμασία στο Κολυμβητήριο της Σύρου.  Αυτό έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Απριλίου και η ομάδα θα παραμείνει στο νησί για περίπου 12 μέρες», δηλώνει στο «Λ», προσθέτοντας ότι την αποστολή θα απαρτίζουν 35 άτομα, μεταξύ των οποίων το προπονητικό team και ένας έως δύο εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κολύμβησης της Ουγγαρίας:
 
«Τα ΜΜΕ θα ενημερωθούν προσεχώς ώστε να έρθουν και να παρακολουθήσουν προπονήσεις. Έχουμε ενημερώσει ήδη τους φορείς, ενώ τα σχολεία της Σύρου επειδή κλείνουν για τις διακοπές εκείνο το διάστημα θα κληθούν την Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη να φέρουν όσα παιδάκια το επιθυμούν για να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις», καταλήγει.  
 
Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι οι στοχευόμενες ενέργειες δύνανται να φέρουν κόσμο στο νησί όλες τις εποχές του χρόνου και μάλιστα με ικανοποιητικές απολαβές προς όφελος ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.