Πληροφοριακοί πίνακες στις στάσεις mini Bus

Πληροφοριακοί πίνακες στις  στάσεις mini Bus - Σύρος - Ερμούπολη - Καινοτόμα ενέργεια με προβληματική ωστόσο ορατότητα

Καινοτόμα ενέργεια με προβληματική ωστόσο φωτεινότητα 

 
Καινοτόμα ενέργεια» χαρακτήρισε την τοποθέτηση οθονών με  χρήσιμες πληροφορίες στις στάσεις των mini Bus του παραλιακού μετώπου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυκλάδων Δημήτρης  Κοσμάς με δηλώσεις του στο ΛΟΓΟ
 
του Γιώργου Αλβέρτη
 
Παραδέχεται όμως ότι η χαμηλή τους φωτεινότητα - κατά τη διάρκεια της ημέρας - δημιουργεί πρόβλημα στην απρόσκοπτη ανάγνωση των πληροφοριών:  «Το Λ.Τ.  τοποθέτησε τις οθόνες για να δίνει πληροφορία στους συμπολίτες μας για διάφορα πράγματα. Και πιο συγκεκριμένα: για τις  διαδρομές και το πρόγραμμα των mini Bus και των λεωφορείων,  για τα δρομολόγια των πλοίων, για διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη μας (πολιτιστικά, κ.ά.). Θέλω να πιστεύω ότι εντός των προσεχών ημερών θα υπάρχουν και κάποια μηνύματα που θα προτρέπουν επισκέπτες και κατοίκους ότι: «Η καθαριότητα της πόλης είναι υπόθεση όλων μας», «Να σεβόμαστε  το περιβάλλον»,  «Να οδηγούμε προσεκτικά», εξηγώντας τους λόγους, κ.λπ. Ήδη τα έχουμε συντάξει ως Λ.Τ. και σύντομα θα τα προωθήσουμε στις οθόνες».
 
Στην από μέρους μας επιμονή  ότι η φωτεινότητα των οθονών είναι προβληματική, υπογράμμισε ότι αυτό δεν επιδέχεται περαιτέρω βελτίωσης στη διάρκεια της ημέρας: «Πράγματι, πρέπει να πλησιάσει κανείς πολύ κοντά στην οθόνη για να δεις τις πληροφορίες. Δεν μπορούμε, όμως, να κάνουμε κάτι περισσότερο. Κάποια φίλτρα που έχουμε τοποθετήσει  για ηλιοπροστασία κ.λπ, την ημέρα δημιουργούν πρόβλημα. Όταν πέφτει ο ήλιος είναι πεντακάθαρες οι οθόνες και τα μηνύματα πλέον τρέχουν κανονικά».