«Διανύει τις καλύτερες ημέρες του»

«Διανύει τις καλύτερες ημέρες του» - Σύρος - Ερμούπολη - Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

 
Με τη διαπίστωση του δημάρχου Σύρου Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, ότι σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου διανύει την καλύτερη φάση του, συμφώνησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου.
 
του Γιάννη Ρουσσουνέλου
 
Όλοι οι ομιλητές στους χαιρετισμούς τους, επισήμαναν ότι παρά την οικονομική κρίση η οποία εξακολουθεί να πλήττει τη χώρα σε όλους τους τομείς, το Νοσοκομείο της Σύρου «στέκεται όρθιο» εξαιτίας –κυρίως- των προσπαθειών που καταβάλλεται από το προσωπικό όλων των βαθμίδων του, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
 
Η διοικήτρια Μαργαρίτα Μπουραντά έκανε αναφορά στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου με τη λειτουργία αξονικού τομογράφου, ιατρείου χρόνιας υπνικής άπνοιας κ.α, χωρίς να παραλείψει να τονίσει τόσο την άριστη συνεργασία με το ΕΚΑΒ, με τις όποιες θετικές παραμέτρους, όσο και με τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης.
 
Τα εύσημα σε διοίκηση, διεύθυνση και προσωπικό, για την υποδειγματική λειτουργία του Νοσοκομείου έδωσαν οι δυο παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, τονίζοντας πως παρά την οικονομική κρίση η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι εμφανής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχιστούν οι όποιες προσπάθειες για την περαιτέρω αναβάθμισή τους.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός του δημάρχου Γιώργου Μαραγκού, με συγχαρητήρια και ευχαριστίες τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στην Πολιτεία για την προσπάθεια αναβάθμισης του χώρου της Υγείας, επισημαίνοντας παράλληλα την αγαστή συνεργασία του Νοσοκομείου με τον Δήμο.
 
Θετικά αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ευάγγελος Πανοηλίας, ο οποίος υπογράμμισε ότι το Νοσοκομείο της Σύρου είναι ένα από τα καλύτερα περιφερειακά νοσοκομεία, δίνοντας και εκείνος τα εύσημα στο «ηρωικό», όπως το αποκάλεσε, προσωπικό του. Τόνισε επίσης τη μεγάλη σημασία του πτητικού μέσου στη Σύρο, μετά από αγώνες μια εικοσαετίας, εκφράζοντας την ευχή να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
 
Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και η πρόεδρος των Εργαζομένων Κατερίνα Καλογεράκη, η οποία αναφέρθηκε μεν στα κενά από πλευράς προσωπικού στο Νοσοκομείο, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλονται τοπικά και κεντρικά για τη σωστή του στελέχωση.