2ο Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι

O Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, σε συνεργασία με καταξιωμένους εικαστικούς, διοργανώνει το 2ο Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι, το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το πρόγραμμα “CYCLADES LIFE: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ” της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Mom, που δραστηριοποιείται για την προστασία, διατήρηση και ανάδειξη του παράκτιου και θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος της Ελλάδας μέσα από την προστασία της μεσογειακής φώκιας.

Στο πλαίσιο του “2ου Παιδικού Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης" θα υλοποιηθούν εικαστικά εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 8-14 ετών και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Πινακοθήκης Κυκλάδων, κάθε Παρασκευή 17:00 – 19:00, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να ανακαλύψουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και να εξωτερικεύσουν τις δυνατότητες τους μέσω της εικαστικής τέχνης.

Εκπαιδεύοντας και ευαισθητοποιώντας τη νέα γενιά, δημιουργούμε γέφυρες κατανόησης της αξίας του περιβάλλοντος, σεβασμού της ζωής αλλά και του ανθρώπου.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 18 Ιανουαρίου 2017 στον σύνδεσμο: goo.gl/W0YMXD.

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος, 2017 - 17:00